Acta Reunió Junta del 30 de Gener de 2014

El 30 de gener de 2014, a l’escola L’Avet de Terrassa, ha tingut lloc a les 19:00 hores la reunió del segon trimestre de la Junta Directiva de l’Ampa de L’Avet.

Hi assisteixen el Joan Vert i els membres de la Junta: Jordi Rubio, President, Meritxell Fusté, Secretària i els Vocals Anna Marquès, Lucia Rodríguez, Ivana Jordà, Marta Sànchez, Annabel Garcia, Ferran Boada i Marta Codina.

En primer lloc es parla del possible canvi d’entitat bancària. Es manifesta la necessitat de canvi. Com que L’Avet treballa amb Catalunya Caixa es mirarà d’obtenir un millor acord amb aquesta entitat. El Joan Vert passarà el seu contacte, David Lacarra. S’acorda esperar que la Teresa Datzira, la tresorera, tingui totes les dades i es confia en el seu criteri a l’hora de prendre una decisió. En aquell moment s’aprofitarà, també, el canvi de signatures del compte corrent de l’Ampa, si ja tenim la resposta de Justícia respecte a la constitució de la nova junta.

Pel que fa a la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya es decideix no fer‐se’n socis ja que la quota anual és de 175 € i ara com ara no és assumible.

Des de la Comissió de Formació ja hi ha tres xerrades programades. La primera és “El plaer de llegir”, a càrrec de la Marta Martí i tindrà lloc el 20 de febrer a les 19:30 h. Serà gratuïta per als membres de l’Ampa i s’acorda posar una quota de 5€ que automàticament farà soci de l’Ampa la resta de mares i pares que hi assisteixin. D’aquesta manera es facilitarà la gestió del pagament in situ i sense necessitat d’anar presencialment a l’entitat o fer la transferència bancària. La segona xerrada serà la de la Catherine L’Ecuyer i tindrà lloc el 3 d’abril a les 20 hores en format xerrada‐sopar. Aquesta tindrà el mateix cost per tothom. Per últim, ens han proposat fer la xerrada “Com posar normes i no morir en l’intent” el dia 17 de febrer a les 19 hores però decidim que s’intentarà canviar per mitjan març.

La Comissió d’Extraescolars ha decidit donar prioritat a l’anglès. Proposaran fer una hora setmanal al migdia amb format molt lúdic (teatre, racons,..) i, preferiblement, amb personal vinculat a l’escola. El preu aproximat hauria de ser entre 20 i 30€. Es comenta la necessitat que el professional sigui dinàmic i amb recursos pel lleure perquè l’alumnat se senti cridat a l’activitat. Si fos possible, s’agruparia l’alumnat en tres grups seguint els tres nivells dels cicles de Primària.

Per a la captació de nous socis es decideix enviar un recordatori via correu electrònic quan s’enviï l’enllaç al blog, on hi haurà el formulari d’inscripció penjat. La Comissió d’Informació enviarà l’enllaç al blog a tota la base de dades de la socialització de llibres. Es posarà un afegitó perquè el destinatari pugui donar‐se de baixa en cas de no voler rebre’l en endavant. També es penjarà al blog la informació de les xerrades programades. Es proposa també fer enquestes sobre quines extraescolars podrien interessar als pares o quines escoles els agraden més per estudiar Secundària, i en funció dels resultats actuar‐hi. Pel que fa a la Secundària fins i tot es podria mirar de canviar o afegir algun concert. Queda pendent també el concurs per fer el logo de l’Ampa entre l’alumnat de l’escola.

La Comissió Solidària farà un recapte a nivell escola sense lligar‐ho a cap campanya existent. També intentarà programar una sortida relacionada amb el tema. La Marta Codina ho preguntarà a la Creu Roja.

Pel que fa a l’intercanvi de roba s’ha d’anar recollint el material. Aquest estaria disponible per les famílies que ho poguessin necessitar i ho demanessin a l’escola. El que no es demanés es podria vendre a una parada el dia de la Fira de Sant Ponç i així recaptar fons per l’Ampa.

S’acorda que s’intentarà tirar endavant la idea de crear un carnet de soci de l’ampa amb descomptes als diferents comerços de la zona, si cal a canvi de publicitar‐los al blog. A mesura que es consulti algun comerç es comentarà via whatsapp o via correu electrònic la resposta obtinguda.

Es comenten també els preus abusius del Mia, segurament donats per l’exclusivitat de què gaudeixen. Al Joan Vert li sembla bé que anem al Monyat a informar‐nos per si ells també podrien fer les bates,…

Per últim s’acorda la possibilitat de crear una xarxa de serveis al blog, de tal manera que els membres de l’Ampa es puguin anunciar i donar a conèixer els seus serveis.

A les 20:40 hores es dóna per finalitzada la reunió.

Posted on 6 febrer 2014, in Actes Juntes and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: