ACTA REUNIÓ JUNTA DEL 15 D’OCTUBRE DE 2015

El 15 d’octubre de 2015, a l’escola L’Avet de Terrassa, ha tingut lloc a les 20:00 hores la reunió del primer trimestre del curs 2015‐16 de la Junta Directiva de l’Ampa de L’Avet.

Hi assisteixen el Joan Vert i els membres de la Junta: Marta Codina, Presidenta, Marta Isanta, Vicepresidenta, Meritxell Fusté, Secretària, Tere Datzira, Tresorera i els Vocals Marc Moliné, Luci Rodríguez, Marta Sànchez i Carles Codina.

En primer lloc el Joan Vert explica com funciona la recent incorporada Auxiliar de conversa. De moment es valora l’experiència positivament tant per part de l’escola com per part de la família d’acollida.

A continuació es decideix que la propera Assemblea General tindrà lloc el proper dijous, 19 de novembre a les 20 hores. Cada comissió aportarà les dades necessàries per a preparar la presentació. El Marc Moliné s’encarregarà d’ajuntar totes les diapositives del power point per tenir un format unificat. Es decideix oferir un petit refrigeri per tal d’afavorir la major participació a la convocatòria i per aquest motiu també es demanarà confirmació de l’assistència. Es té constància de diferents projectes en què alguns pares estan interessats com ara la creació d’una comparsa per la rua de carnestoltes. El dia de l’assemblea s’haurien d’aportar presentacions d’aquests projectes per facilitar‐ne la incorporació a l’ampa. S’aprofitarà l’assemblea per renovar els càrrecs de la junta que s’han posat a disposició, de moment presidenta i vicepresidenta.

Pel que fa a la formació de pares, s’intentarà contactar amb Carles Capdevila. També sembla una bona opció una activitat de Mindfullness, en format taller o xerrada de Fernando Tobías Moreno. La Luci Rodríguez també proposa el neuropsicòleg Álvaro Bilbao que analitza els efectes de les noves tecnologies en el desenvolupament cerebral dels infants.

La Comissió d’extraescolars s’encarregarà d’una nova activitat en anglès destinada a cicle infantil (P1 a P5). Es faran “Tallers en família” en horari extraescolar com ara un conta contes, espectacle de màgia, teatre,…

A les 21:30 hores es dóna per finalitzada la reunió.

Posted on 9 Novembre 2015, in Actes Juntes. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: