COMUNICAT AMPA AVET _ REBUIG EMPRESONAMENTS

Els membres de l’AMPA de l’escola L’Avet de Terrassa rebutgem fermament l’empresonament d’en Josep Rull, i la resta de consellers del Govern de la Generalitat de Catalunya.
En Josep Rull, com a pare de dos fills,  és membre de la nostra comunitat educativa, formant part de les families que conviuen a la nostra escola.
La junta de l’Associació de Mares i Pares, defensora de la pluralitat ideològica que caracteritza la nostra escola, ni vol ni pot quedar al marge dels tràgics fets que viu la societat catalana intervinguda mitjançant l’empresonament del govern del qual en Josep és conseller.
Volem expressar la nostra més sincera solidaritat, escalf i suport a la Meritxell i als seus dos fills que, malgrat deuen estar passant uns moments duríssims, poden comptar amb la nostra ajuda més sincera.
Com a part de la comunitat educativa d’aquesta escola, i des dels valors que des d’aquí defensem, manifestem la necessitat de poder debatre totes les idees polítiques a l’espai que li és propi, el Parlament, amb la seguretat que no siguin segrestades, censurades o empresonades. Per això mateix fem extensiu aquests sentiments a la resta de presos, i en reclamem la seva immediata posada en llibertat.

Atentament,


AMPA de L’Avet

Posted on 6 Novembre 2017, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: